Separatkloakering – en investering i fremtiden

Hos Hans J. Pedersen & Søn tilbyder vi professionel separatkloakering, hvor vi kombinerer erfaring med nødvendig viden, for at levere langtidsholdbare løsninger, der både vil være en fordel for dig og for vores klima.

Separatkloakering kan ses som en opdeling af kloakrørene, hvor man adskiller spildevand fra regnvand i kloaksystemet og udføres ved at ændre kloakken fra en fællesledning til et system med to separate kloakledninger – deraf navnet.

Formålet med separatkloakering er at lede spildevandet fra ejendommen til rensningsanlægget, mens regnvand sives ned i grundvandet. Separatkloakering er et yderst miljøvenligt system, da det reducerer belastningen på vandrensningsanlæggene.

I en tid, hvor vi med jævne mellemrum får regnskyl med enorme mængder vand, er separatkloakering også en fordelagtig løsning, hvis man har problemer med vandskader og oversvømmelser på grunden. Separatkloakering kan desuden være påbudt fra kommunen i særligt belastede områder.

Autoriseret kloakmester med mange års erfaring

Separatkloakering skal altid udføres af en professionel og autoriseret kloakmester. Hos Hans J. Pedersen og søn har vi, gennem generationer, arbejdet med kloakering og har derfor gennemgående erfaring med alle grene inden for branchens rammer.

Vi står for kvalitet, pålidelighed og kundeservice i topklasse. Tre kerneværdier som vi ved udmønter sig i de bedste løsninger, og som skaber langvarige relationer. Vi har derfor fokus på at føre en gennemsigtige dialog i øjenhøjde, så du altid ved hvad du kan forvente af os, hvornår vi er færdige og hvad det vil koste. Vi lever af glade kunder, og det vil vi gerne blive ved med.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at tage en snak om dit næste kloakprojekt. Vi lytter til dine ønsker og behov, og rådgiver om mulige løsninger. Vi giver naturligvis også altid et uforpligtende tilbud på udførelse af arbejdet. Ring på telefon 40 37 00 90 eller skriv til jtp@din-vognmand.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du gerne have et tilbud på din næste opgave? Kontakt os i dag.